CREATIEVE VASTGOEDONTWIKKELAAR

Frank Meijer

Frank kan op creatieve wijze de juiste ontwikkeling in een gebied bedenken als ook zeer snel vervolgens schakelen met mogelijke gebruikers om zodoende de haalbaarheid van een ontwikkeling te toetsen. Hiermee acquireert hij voor Wyckerveste eigen nieuwe ontwikkelingen als ook is hij aan de slag voor derden. Hij is zowel op juridisch, bouwkundig als fiscaal gebied goed onderlegd waardoor hij de verschillende trajecten van een vastgoedontwikkeling goed kan doorzien vanaf de eerste schets, het planologische vergunningen traject, tot en met realisatie.

Daarnaast is hij zeer betrokken bij het asset management, waarbij hij veelvuldig contact heeft met verschillende huurders, banken en beleggers om zodoende te komen tot de juiste optimalisatie van de vastgoed portefeuilles.

Frank heeft een studie recht aan de Universiteit Maastricht afgerond en vervolgens een master fiscaal recht met specialisatie op het gebied van vastgoed. Vervolgens is hij in 2011 gestart met werkzaamheden bij Wyckerveste, waar hij voorgenoemde werkgebieden vol passie dagelijks uitvoert.

 

f.meijer@wyckerveste.nl