In het glooiende landschap van Zuid-Limburg is het historische en monumentale terrein van de voormalige Leeuwbierbrouwerij getransformeerd tot een mix van gastronomie, lifestyle, sport en gezondheid. Dit aanbod sluit naadloos aan op de reputatie van Valkenburg, dat bekend staat als dé wielerhoofdstad van Nederland. Een grote behoefte aan bijzondere gastronomie vormt daarnaast de belangrijkste basis voor de gekozen functies. De ondernemers binnen Par’Course zijn actief in retail, hotellerie, sport, medische wetenschap en fietsverhuur.  

Op het terrein worden diverse ruimtes te huur aangeboden. De invulling hiervan dient naadloos aan te sluiten op de identiteit van Par’Course. 

Par’Course is gelegen aan de Prinses Beatrixsingel te Valkenburg. Tegenover het perceel bevindt zich het pretpark de Valkenier en op 500 meter afstand start het centrum van Valkenburg.

De locatie is goed bereikbaar via de A79 (Maastricht-Heerlen) en het treinstation bevindt zich op loopafstand. Daarnaast is Valkenburg een plaats met een enorme hoeveelheid aan aanknopingspunten op regionale fiets- en wandelroutes. De aangrenzende Plenkerstraat vormt een belangrijke verbindingsweg van stedelijke omgeving naar goud-groen. 

BVO
Vanaf 312 m2
Aanbod
Sport / Gezondheid / Gastronomie / Restaurant / Museum / Kantoren
Huurprijs
Vanaf €70/m2

+31 45 543 1245

info@wyckerveste.nl